News

New release

Olle Framsida

Ljudboken Ödlan Olle och hans vänner.

Sagoberättelser för barn mellan 3-90 år.

Jana ”Mila”: författare

Ingemar Ohlsson: berättare, musik och ljudeffekter

Christoffer Ohlsson: leyout och mastring

En familjeproduktion bestående av fristående spännande sagoberättelser från den italienska trädgården där djuren alla har en huvudroll med mänskliga drag, men ändå lever i harmoni med varandra.

Ni får träffa på den snillrika ödlan Olle, den mystiska katten Nero, den vackra påfågeln Bello, de kluriga hundarna Cane och Bianco, den duktiga igelkotten Tagge, den snälla sjuksystern ödlan Siv, den godmodiga grodan Kvack, den nyfikna fladdermusen Pipistrello m.fl. och inte minst den skarpsinniga kriminalkommissarien musen Myschka som bringar ordning i den vackra trädgården, när så behövs.

Dessa berättelser vänder sig inte till en speciell årsgrupp, utan alla åldrar av lyssnare kommer få en spännande, trevlig och rolig upplevelse under berättelsernas gång.

Vilken häftig grej. Att få alla berättelser upplästa i retro-stil a´la Olle Björklunds 50 eller 60-tal. Häftigt att höra ord uttalas “skall” istället för “ska” eller “mig/dig” istället för “mej/dej”. Häftigt! Det funkar för mig och älskas av grannens 5-åring Ville. Dessutom uppläst med stor inlevelse. Språket i alla berättelserna är mycket bra. Genomtänkt och välskrivet. Ljudillustrationerna och musik är smakfulla. Samtliga berättelser är mycket lyssningsvärda. Mycket positivt till Jana “Mila” och uppläsaren/kompositören Ingemar Ohlsson


4 poäng av 5 möjliga.
Nisse berglund. Producent/ sångare/ låtskrivare/textförfattare.
Lyssna här! http://www.youtube.com/user/MegaBluetopaz 

Köp här! http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9163354977 

http://www.ginza.se/Product/Product.aspx?Identifier=656918

BTR 1. liten

New music on Blue Topaz.

My Boots

Composer: Ingemar Ohlsson, Lyricist: Emilie Ohlsson, Vocalist: Nisse Berglund

 my-boots-nisse-berglund-song.mp3